Dostava in plačilo

Dostava

Skupni strošek dostave s poštnino je nesprejemljiv (3,50 €) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Ob nakupu nad 30,00 € z DDV je poštnina BREZPLAČNA.

Naročilo bo dostavljeno v roku 2–3 delovnih dneh, v kolikor je naročilo oddano isti dan do 13. ure (*ob ponedeljkih do 11. ure). Ob oddaji pošiljke dobimo številko za sledenje, ki jo posredujemo tudi stranki. Ob sobotah, nedeljah in med  prazniki NI dostave.

Do podaljšanja časa dostave lahko pride zaradi izrednih razmer, na katere nimamo vpliva (nesreče, razmere na cestah, napake, napačen naslov ...).

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo preko dostavne službe Pošte Slovenije dostavili na naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.

Paket se vam lahko dostavi na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza in ste ob naročilu vpisali tudi tega.

Možnosti plačila

Nakup preko elan-dental.si je varen in preprost.. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični, ne glede na način plačila.

Omogočamo naslednje načine plačila:

-  Plačilo na trensakcijski račun:

Z nakazilom na račun podjetja Tomaž Globokar s.p. po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave. Pri tem načinu plačila se lahko process dostave podaljša za 1–2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetjaTomaž Globokar s.p.

-  Plačilo s kreditno kartico Mastercard ali Visa:

Plačilo s kreditno kartico Mastercard ali Visa poteka preko SIX Payment Services, kar zagotavlja visoko varnost kartičnega poslovanja. 

Pri plačilu v naši spletni trgovini uporabljate Six Payment Services – napredni sistem za varen sprejem plačilnih kartic za plačila preko interneta. 

 
Six Payment Services zagotavlja popolno tajnost Vaših kartičnih podatkov, vse od trenutka ko jih vpišete v Six payment Services plačilni obrazec. Plačilni podatki se prenašajo šifrirano od Vašega spletnega preglednika do banke, ki je izdala Vašo kartico. Naša trgovina nikoli ni v stiku z celotnimi podatki o Vaši plačilni kartici. Prav tako, so podatki nedostopni tudi zaposlenim v Six Payment Servicesu. Izolirano jedro samostojno prenaša in upravlja z občutljivimi podatki in so pri tem popolnoma varni. 
 
Obrazec za vpis plačilnih podatkov je zavarovan z SSL tranportno šifro največje zaupnosti. Vsi skladiščeni podatki so dodatno zaščiteni s šifriranjem, s pomočjo kriptografske naprave certificirane v skladu z FIPS 140-2 raven 3 standard. Six Payment Services izpolnjuje vse zahteve povezane z varnostjo plačila preko interneta predpisane s strani vodilnih znamk kartic, to pomeni da deluje v skladu z normo – PCI DSS Raven 1 – najvišji varnostni standard industrije plačilnih kartic. Pri plačilu s karticami uvrščenimi v 3-D Varen program Vaša banka ob veljavnosti same kartice dodatno potrdi tudi Vašo identitetos pomočjo žetona ali gesla. 
 
Six Payment Services vse pridobljene informacije šteje za bančno skrivnost in jih ustrezno obravnava. 
 
Informacije se uporabljajo izključno v namene za katere so namenjen. Vaši občutljivi podatki so popolnoma varni in njihova privatnost je zajamčena z najmodernejšim mehanizmom. Pridobivajo se samo podatki, ki so nujno potrebni za naše delo v skladu s predpisanimi zahtevanimi postopki za plačila preko interneta. 
 
Varnostne kontrole in operativne procedure, ki se uporabljajo za našo infrastrukturo zagotavljajo takojšnjo zanesljivost Six Payment Servoces sistema. Ob tem z vzdrževanjem stroge kontrole pristopa, rednim sledenjem varnosti in globinskimi preverjanji za preprečevanje ranljivosti mreže in s predvidenim izvajanjem odredb o informacijski varnosti trajnostno vzdržujejo stopnjo varnosti sistema z zaščito Vaših kartičnih podatkov. 
 
Več informacij najdete naspletni strani Six Payment Services.
 

-  Plačilo preko sistema PayPal

Kaj je to PayPal?

PayPal sistem plačevanje je varen in razširjen sistem plačevanja storitev preko interneta. S PayPal-om lahko storitve plačujejo tako posamezniki kakor tudi podjetja. PayPal sistem vam omogoča dve izbiri plačevanje in sicer s PayPal računom ali s kreditno kartico. 

Kako do PayPal računa?

V kolikor še nimate PayPal računa, si le tega pridobite tako, da se registrirate v sistem na www.paypal.com in si ustvarite svoj uporabniški račun, za katerega se uporablja e-poštni naslov. Uporabniški račun je potrebno verificirati s kreditno ali debetno kartico (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron, debetna kartica je primerna, če je na njej Mastercard ali Visa logotip). Paypal omogoča registracijo tudi brez kreditne kartice. Sredstva si na svoj račun lahko nakažete preko UPN obrazca. Dodatne informacije si lahko pridobite na njihovi uradni spletni strani www.paypal.com.

 

Plačevanje s PayPal računom ali kreditnimi karticami preko PayPal sistema

Pri plačilu s PayPal računom ali kreditnimi karticami (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron) poteka plačilo preko ponudnika www.paypal.com, ki velja za varni, hitri in anonimni sistem online e-plačevanja s kreditnimi karticami v realnem času ob takojšni on-line avtorizaciji. Pri izbiri plačila preko PayPal sistema vas bo sistem preusmeril na varno stran PayPal sistema plačevanja s kreditnimi karticami. Izpolnili boste plačilni obrazec ter po zaključku procesa preverite vse navedene podatke in potrdite plačilo. Po vaši potrditvi vas sistem vrne na našo spletno stran.

Zadnja sprememba: 08.03.2021